Hamerschot Huis

Hamerschot Huis is een luxe vakantievilla voor maximaal 4 personen. In het huis bevinden zich 2 slaapkamers met boxspringbedden, een ruime woonkamer met uitgebreide keuken, tv, wifi, badkamer en apart toilet. Bedlinnen, handdoeken, koffie en thee zijn aanwezig. Buiten zijn 2 terrassen waarvan 1 overdekt.

Verblijf is voor minimaal 2 nachten. Het verblijf van een weekend is inclusief ontbijt, het verblijf van een midweek of langer is zonder ontbijtservice maar we hebben voor de eerste ochtend wel een uitgebreid ontbijtpakket voor je klaar staan. In de vakantieperiodes wordt Hamerschot Huis alleen per week verhuurd.

Voor de gasten hebben we 2 boxen (3x3m), een grote schuilstal (15m2) met uitloop en een paddock  (85m2) beschikbaar. Alles is omheind met houten hekwerk. Indien het weer het toelaat mogen de paarden in de wei. Hooi, biks en het uitmesten van stal/paddock/wei wordt door ons verzorgd.

Heb je geen eigen paard maar wil je wel logeren bij ons en paardrijden op de Veluwe? Dat kan! Het is nu mogelijk om paarden en/of pony's te huren op steenworp afstand van het Hamerschot Huis! Een paard leasen en bij Hamerschot Huis stallen kan ook. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

Hamerschot Huis